Hvad er Sommerlejr - Sydvestjyllandskredsen

Gå til indhold

Hoved menu:

Hvad er Sommerlejr

Sommerlejre

Nu er det tid til sommerlejr og Hvad sker der så der ?

Et fast indslag på alle lejre er morgen- og aftenandagt. En lille fortælling eller måske et vidnesbyrd om noget man har oplevet med Gud.

Den daglige bibeltime hører også til. Hvert år laves bibeltime-oplæg specielt til årets sommerlejr. Hertil hører også et hæfte med tegninger og opgaver til hvert barn.
Børnene lytter meget intenst og arbejder glade med opaverne, farver tegningerne og snakker om bibelfortællingen, de har hørt. Hvad betyder det lige for mig, at Gud gjorde sådan eller sådan? Det kan især de større børn få en meget god snak omkring.

En fodboldkamp eller rundboldkamp for de sportsglade. Eller hvad med en tur på den hjemmelavede vandrutsjebane eller svævebane?
Et løb med opgaver skal der også gerne være plads til - en tur til stranden eller i skoven sammen alle mand er heller ikke dårligt.
Det kunne da også være spændende at lave en forhindringsbane eller at bygge en sæbekassebil.

Aftenen på en sommerlejr er hygge! Måske rundt om bålet med snobrød og pølser.
I dårligt vejr indenfor med små konkurrencer, lejravis om dagens små pudseløjerligheder, optrin, sjov leg med hinanden og med lederne.

Det kan også være lejrens tanter man en aften forkæler og laver hygge for. Senere på aftenen kan de lidt større se natkassefilm, spille
forskellige spil, synge sammen - alt efter lyst og energi. For de lidt større må natløbet heller ikke glemmes
- det er en meget stor oplevelse, når man,sammen med lederen, har overundet sin angst for at gå ud i nattemørket.

Lejrmaden er et helt kapitel for sig. Ingen kan lave mad som tanter på en sommerlejr! Man er nu altså også så dejligt sulten, når man sådan er afsted på lejr.
Der spises tonsvis af cornflakes, rugbrød med tilbehør, frikadeller, millionbøf, pølsehorn og meget andet.

Soveposehygge - det er også noget helt specielt.  
At kunne ligge i hver sin sovepose og snakke, fnise, prutte, grine og dele slik til man er så træt, så øjnene falder i, eller til man forstyrres af lederen, der mener, at nu må det være tid til at sove.

Prøv at tage på sommerlejr - det vil med sikkerhed blive en stor oplevelse!


 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu